Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Νέο άλμπουμ από τους Tiamat



Eπιστροφή στη δισκογραφία και για το gothic metal σχήμα των Tiamat μετά από 4 χρόνια. Το νέο άλμουμ φέρει τον τίτλο "The Scarred People" και αξιοσημείωτο είναι ότι το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο τραγουδιστής της μπάντας Johan Edlund.

Νέο single από Ηocico



Δυο χρόνια μετά το καταπληκτικό Tiempos de Furia οι top of the top (πιο πάνω δεν έχει λέμε) dark electro-industrialers Hocico επιστρέφουν με νέο single το οποίο τιτλοφορείται Vile Whispers.Aναμονή μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Οι Inkubus Sukkubus την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στην Αθήνα



Οι Inkubus Sukkubus, oι οποίοι έρχονται για δεύτερη φορά μετά από δώδεκα χρόνια, είναι μια από τις πιο ιστορικές βρετανικές Goth Rock μπάντες. Σχηματισμένοι το 1989 από τους Tony McKormack, Candia Ridley & Adam Henderson, έγραψαν την δική τους πορεία στον χώρο. Με κλασικά άλμπουμ όπως το Belladonna & Aconite και Vampyre Erotica και με στίχους αφιερωμένους στον αποκρυφισμό, στις δυνάμεις της φύσης και σε δαίμονες και νεράιδες, η μπάντα έχει χαρακτηριστεί, όχι άδικα, ως η φωνή του νέο-παγανισμού.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Νέο βίντεο από τους Paradise Lost


Πριν λίγες μέρες οι Paradise Lost δημοσιοποίησαν το βίντεο για το "Fear Of Impending Hell", ένα κομμάτι που προέρχεται από την τελευταία δουλειά των Βρετανών με τίτλο "Tragic Idol", και είναι ίσως ένα από τα πιο αξιόλογα του δίσκου(με το ομώνυμο σίγουρα να ξεχωρίζει σε ένα άλμπουμ που προσπαθούν να θυμηθούν τις παλιές δόξες του "Icon"). Δείτε το επίσημο βίντεο:


Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...