Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι 13th Moon στις 9 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη


Την Παρασκευή στις 9/9 θα έχουμε την ευκαιρία να μαρτυρήσουμε μια νύχτα αληθινού σκότους και ανατριχίλας συνδυασμένα με δυναμική μουσική υπόκρουση καθώς η DeathRock Greece ξεθάβει απ’τις ομιχλώδεις κατακόμβες του Tokyo και παρουσιάζει τους εκπληκτικούς †13th MOON† από την μακρινή Ιαπωνία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα,στο 8ball Club.

Ως Opening Act θα εμφανιστούν οι Electro Vampires απ΄την Θεσσαλονίκη που κυριολεκτικά θα ανάψουν τα κεριά για την τελετή!

†13th MOON†

Οι †13th MOON† σηκώθηκαν απ’τον τάφο το 2006 και αποτελούν ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σύγχρονα Dark Punk/Death-Rock σχήματα της νέας γενιάς σκορπώντας σε κάθε live τους φοβερά επιβλητική και θεατρική σκηνική παρουσία, horror αισθητική, spooky πλήκτρα φέρνοντας όλα τα σκοτεινά σου συναισθήματα στην επιφάνεια του ψυχισμού σου. Στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν το Πρώτο Τους Cd/Ep “Dance To The Death” που κυκλοφόρησε το 2008 απ’την Dark Entries Records.

http://www.myspace.com/x13thmoonx

ELECTRO VAMPIRES

Οι 5 αιμοδιψείς Electro Vampires, έρχονται να ξαφνιάσουν με το μεθυστικό και σκοτεινό ήχο τους που άλλες φορές σε ταξιδεύει και άλλες φορές σου ανεβάζει την αδρεναλίνη με το συναίσθημα που βγάζει προς τα έξω, παίζοντας τραμπάλα με το εσωτερικό ψυχικό σου κόσμο. Bauhaus διάθεση, βαρύγδουπες μπασογραμμές, κραυγές, μάυρους στιχους, μπότα, snare, reverb στην φωνή, χορός προς τα μπροστά και προς τα πίσω, καταστροφικές και creepy κιθάρες με μοναδικό μουσικό ηχόχρωμα, όγκος, μελωδία αλητεία.

http://www.myspace.com/electrovampires

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...