Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οι Hocico live στην Ελλάδα


Το Σάββατο 26 Μαρτίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα οι Hocico, ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της industrial σκηνής, και σίγουρα αξίζει κανείς να τους παρακολουθήσει.

HOCICO LIVE IN ATHENS // PRESS RELEASE

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα στο χώρο της εναλλακτικής ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Στα τέλη της δεκαετίας του 80, όπου στον ηλεκτρονικό ήχο είχαν ήδη εισβάλει για τα καλά τα συνθεσάιζερ και οι πειραματικές φόρμες, οι Μεξικανοί ατίθασοι teenagers Erk Aicrag (lyrics & vocals) και Racso Agroyam (programming) αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό στερέωμα.

Το 1992 τα δυο ξαδέλφια δημιουργούν το δεύτερο τους project, που ονομάζουν : "Hocico de Perro", ακολουθώντας τα χνάρια των ινδαλμάτων τους που ηγούνται της Βελγικής σκηνής (που αργότερα οδήγησε στην καθιέρωση της EBM ) Nitzer Ebb, Front 242, à;GRUMH αλλά και άλλων συγκροτημάτων όπως Kraftwerk, Cabaret Voltaire, Skinny Puppy κλπ.

Εμμένοντας στην χρήση της Μεξικανικής γλώσσας (κυρίως), και εδραιώνοντας ένα καθαρά δικό τους, πρωτοποριακό συνθετικό ύφος, οι ''Hocico'' όπως ονομάστηκαν τελικά, κατάφεραν να καθιερώσουν σχολή τόσο χάρη στον πρωτότυπο τρόπο συνθέσεων, όσο και στον εκρηκτικό τρόπο ζωντανών εμφανίσεων, που αργότερα βρήκε πάρα πολλούς μιμητές..

Οι Hocico συγκαταλέγονται χωρίς καμία αμφιβολία στα κορυφαία συγκροτήματα του Electro-industrial / Aggrotech του πλανήτη με συμμετοχές στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης και Αμερικής ενώ ειδικά το 2011 βρίσκει το συγκρότημα στην καλύτερη και πιο ώριμη δημιουργικά περίοδο του,
με νέες κυκλοφορίες και επετειακή διάθεση.

Ύστερα από τόσα χρόνια στην κορυφή, ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά για αυτούς τους δημιουργικά τρελούς Μεξικανούς ... οι Hocico είναι απλά εγγύηση.

Μια πραγματική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε για κανένα λόγο.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, πρέπει να είστε οπωσδήποτε στο club Seven Sins για να ζήσετε από κοντά την έλευση του τυφώνα Hocico και να απολαύσετε μια συναυλία που δεν έχει προηγούμενο.
Aπολαύστε ζωντανά μερικά από τα πιο δυνατά τραγούδια της electro-industrial όπως : Poltergeist, Untold Blasphemies, Forgotten Tears, Born to be Hated, Instincts of Perversion, A Fatal Desire, A Call for Destruction, Dog Eat Dog, Tiempos de Furia και πολλά άλλα.

Για να πάρετε μια γεύση από τα live των Hocico δείτε αυτό το fan video από το Amphi Festival του 2009:


Την εμφάνιση των Hocico στη σκηνή του 7Sins Club, θα προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο οι Έλληνες μοναδικοί εκφραστές του Industrial Dancefloor που ακούν στο όνομα ''Red Line'' και αποτελούν συγκρότημα έκπληξη αφού καθιερώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των εκπληκτικών χορευτικών μελωδιών, της παλαιότερης εμπειρίας από άλλα project, και των εξαιρετικών παραγωγών τους. Οι Red Line είναι ένα νέο και ελπιδοφόρο τρίο από την Αθήνα, που έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους με τον καλύτερο τρόπο πριν από λίγες μέρες όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο live των Γερμανών Eisenfunk.

Links :
http://www.hocico.info/
http://www.rabiasorda.com/
http://dulceliquido.de/oldsite/index2.html
http://www.facebook.com/redlinebandofficial

Tickets Presale 23 euro, 100 Limited Tickets : http://hocicoathens.eventbrite.com/

Tickets at the door : 28euro

Doors open : 21:00

Seven Sins Club
Themistokleous & Gamveta 5, Kanigos Square, Athens
www.sevensinsclub.gr
info@sevensinsclub.gr

Μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 25 Μαρτίου οι Hocico θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη με support τους Technolorgy στο Eightball.

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...